galerie

Noi suntem cei care luptam, in fiecare zi, pentru fiecare bataie a inimii tale.

TRIAJ

     La prezentarea in urgenta vei intalni o asistenta sau un asistent care te va intreba despre motivul prezentarii si, in cazul in care este necesar, va determina anumiti parametrii functionali cum ar fi tensiunea arteriala, frecventa cardiaca si respiratorie, temperatura sau glicemia. In functie de acestea vei fi incadrat intr-o categorie de triaj, astfel incat sa beneficiezi de cea mai buna asistenta medicala de urgenta in cel mai scurt timp posibil.

Urgente minore

     Urgentele minore, sunt la randul lor tratate cu extrem de multa seriozitate si profesionalism din partea noastra. Daca observaţi că alţi pacienţi, unii sosiţi după dumneavoastră, sunt preluaţi şi trataţi cu prioritate, aceasta nu înseamnă că nu acordăm importanţă bolii dumneavoastră, ci doar că celălalt pacient necesită îngrijiri medicale mai rapid, fie din cauza stării lui actuale, fie din cauza faptului că boala de care suferă poate determina o agravare rapidă.

Urgente imediate

     Aria de urgente imediate are, in mod normal, patru posturi de lucru, dar numarul lor poate fi crescut in situatii deosebite (accidente colective sau evenimente cu victime multiple. Acest spatiu este conceput elastic, posturile de lucru sunt separate cu perdele, astfel incat sa ofere un acces facil si rapid la oricare dintre pacientii care sunt consultati sau tratati aici. Vorbim despre pacienti a caror stare nu este critica, dar care necesita o monitorizare atenta a evolutiei si o interventie prompta atunci cand este cazul. 

Resuscitare

     Camera de resuscitare este destinata gestionarii pacientilor critici. Are doua posturi de lucru care au cel mai inalt grad de dotare. Aceasta face posibila asistarea oricarui tip de pacient, indiferent de natura afectiunii de care sufera, fie ca este vorba despre traumatisme majore, pacienti aflati in coma, infarct miocardic sau stop cardio-respirator.

post Resuscitare

     Odata ce pacientii au fost stabilizati in camera de resuscitare, ei pot fi transferati in acest spatiu cu doua posturi de lucru. Dotarea este echivalenta cu a unui salon de terapie intensiva, iar pacientii pot fi asistati corect pana la definitivarea investigatiilor sau pana la eliberarea unui loc potrivit in spital in vederea internarii lor. Folosire acestor locuri permite eliberarea unui spatiu in camera de resuscitare care astfel devine disponibila pentru a primi pacienti noi in stare critica, 

Activitate medici