lista evenimente

28 decembrie, 2021

Timisoara

Solidari cu sistemul de sănătate

UPU-SMURD Timișoara, prin Asociația Urgentim, a beneficiat de o sponsorizare în valoare de 25.000 de RON, cu ajutorur cărora s-au achiziționat două aparate de ultimă generație, necesare pentru monitorizarea și evaluarea pacientului care se prezintă în departamentul de urgență.  Prin noul program de responsabilitate socială ”Solidar cu sistemul medical”, Smithfield România dorește să redea pacienților și familiilor acestora speranța într-un sistem medical care să poată oferi pacienților diagnostic rapid, tratamentul necesar la standarde europene și îngrijire în siguranță. Compania și-a propus astfel, prin parteneriatele cu instituțiile medicale, o șansă în plus familiilor aflate în situații dificile. La noul program de finanțare al Smithfield România, au avut acces instituții medicale și sanitare publice, ONG-uri, precum și centre publice de îngrijire pentru vârstnici, a căror activitate zilnică presupune utilizarea echipamentelor medicale. Cei 21 de beneficiari selectați au primit finanțare în valoare totală de 280.000 EURO.

30 martie, 2020

Timisoara

Campania ,,Ajuta-ne sa facem totul,,

   Poate cel mai dificil moment colectiv al istoriei recente, apărut pe neașteptate în viața noastră, este în curs de desfășurare fără să știm când și cum va lua sfârșit. 

   Unitatea UPU-SMURD din Timișoara se află în prima linie a luptei împotriva coronavirusului, iar ACUM este șansa ta de a ne sprijini în această luptă!

16 noiembrie, 2019

Timisoara

Maratonul Resuscitarii

Maratonul Resuscitării este dovada că peste 1400 de oameni au învățat cât de important este să cunoști manevrele de resuscitare și să poți să acorzi primul ajutor în cazul unei situații reale.

14 iulie, 2019

Timisoara

Caravana ,,Fii pregatit,,

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat.

20 – 21 mai, 2019

Timisoara

Curs gratuit de prim ajutor pentru studenți

ISU Timiș în colaborare cu UPU SMURD, Universitatea Politehnică Timișoara, Teleuniversitatea Timișoara și Asociația Studenților în Medicină din Timișoara organizează un curs gratuit de prim ajutor pentru studenți.